Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، با گذشت سه روز از هفته سلامت، شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، با برگزاری برنامه های متنوع در جهت آموزش، ارتقای سلامت و آشنایی هرچه بیشتر مردم با موضوعات مهم این حوزه با محوریت "سلامت سیاره ما، سلامت ما" برنامه های این  هفته ملی را دنبال می کند.

اجرای طرح واکسیناسیون فلج اطفال کودکان زیر پنج سال در شهرستان ری

به منظور ریشه کنی کامل بیماری فلج اطفال، طرح واکسیناسیون کودکان زیر پنج سال اتباع خارجی در شهرستان ری در حال اجرا است و در این طرح کارکنان بهداشتی با مراجعه به محل زندگی اتباع خارجی کودکان زیر پنج سال آنان را بر علیه بیماری پولیو واکسینه می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کودکان ایرانی که در ارتباط با اتباع خارجی هستند نیز به منظور ایمنی بیشتر واکسینه می شوند.

برگزاری جلسه آموزشی برنامه کودکان در شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری

به همت واحد بهداشت خانواده جلسه آموزشی برنامه کودکان با حضور معصومه حدادی کارشناس کودکان شبکه برای مراقبین سلامت شاغل در مراکز و پایگاه های بهداشتی برگزار شد.

در این جلسه ضمن مرور بر دستورالعمل ها برنامه، در مورد پرسشنامه های ASQ۳ و SE۲ ونحوه صحیح تکمیل آن صحبت شد.

حدادی ضمن تاکید برمراقبت دقیق همه کودکان در خصوص کودکان با مشکل تکاملی صحبت کرد و گفت: کودکان دارای مشکلات تکاملی نیاز به خدمات تخصصی دارند که به همین منظور با مراکز مخصوص هماهنگ شده و مراقبین سلامت بایستی علاوه بر آموزش و راهنمایی خانواده ها، آنان را به این مراکز هدایت کنند.

کارشناس کودکان در مورد نوزادان نارس و مراقبت های ویژه این گروه و نحوه تکمیل پرونده ها و فرم های مخصوص نیزتدریس کرد.

حدادی ابراز امیدواری کرد با آموزش های مداوم و افزایش آگاهی مراقبین سلامت بتوانیم در ارائه خدمات بهتر به مردم موفق باشیم.

 برگزاری جلسه های آموزشی بهداشت روان در مدارس شهرستان ری

درراستای توانمند سازی دانش آموزان و آشنایی بیشتر با اصول بهداشت روان، جلسه های آموزشی در هفته سلامت در مدارس شهرستان ری برگزار می شود.

روانشناسان شبکه بهداشت با حضور در مدارس در مورد اضطراب و استرس و روش های مقابله با آن، تاب آوری و تکنیک های آرام سازی صحبت می کنند و به سوالات دانش آموزان پاسخ می دهند.

 مریم اثنی عشری کارشناس مسئول آموزش بهداشت در این رابطه گفت: این برنامه با همکاری واحد سلامت روان و آموزش و پرورش انجام می شود و امیدواریم با آشنایی هرچه بیشتر نوجوانان و جوانان با اصول بهداشت روان بتوانیم جامعه سالم و شاد داشته باشیم.

زنگ سلامت درمدارس شهرستان ری به صدا درآمد

همزمان با هفته سلامت و با حضور دکتر آرمان مدرس معاون شبکه بهداشت شهرستان ری و جمعی از مسئولین آموزش و پرورش، زنگ سلامت در مدارس منطقه کهریزک نواخته شد.

در این مراسم که در مدرسه شهید تقی زاده منطقه کهریزک شهرستان ری برگزار شد، دکتر آرمان مدرس معاون شبکه بهداشت و جمعی از مسئولین آموزش و پرورش حضور داشتند.

معاون شبکه بهداشت با اشاره به شعار هفته سلامت که به ارتباط سلامت سیاره و سلامتی انسان ها توجه دارد، در مورد تغییرات اقلیمی و آب و هوا و مشکلات زیستی که در چند سال اخیر شاهد آن هستیم و نقش انسان در کنترل این پدیده ها صحبت کرد.

 مدرس گفت: همه ما در حفظ سیاره زمین که محل سکونت ماست نقش داریم و باید بدانیم که هر تلاش کوچکی می تواند نقش مهمی در کنترل این مشکلات داشته باشد.

 مدرس با اشاره به همه گیری ویروس کرونا گفت: خوشبختانه در این روزها شاهد فروکش این همه گیری هستیم ولی نباید تصور کنیم که بیماری کرونا پایان یافته و همچنان باید شیوه نامه های بهداشتی و تزریق واکسن را جدی بگیریم.

همزمان با هفته سلامت، وبینار آموزشی روز جهانی آسم در شبکه بهداشت و درمان ری برگزارشد

 به مناسبت هفته سلامت، وبینار آموزشی علائم و راههای پیشگیری از بیماری آسم، با همکاری واحدهای آموزش بهداشت، بیماری های غیرواگیر و بهداشت حرفه ای، ویژه کارشناسان بهداشت حرفه ای صنایع برگزار شد.

دراین جلسه منا غفوریان کارشناس مسئول واحد بهداشت حرفه ای شبکه بهداشت ری با اشاره به هفته ایمنی و بهداشت حرفه ای و روز جهانی آسم گفت: با توجه وجود کارخانه ها و کارگاههای متعدد در شهرستان ری، برگزاری وبینارهای آموزشی برای همکاران بهداشت حرفه ای شاغل در صنعت و کارکنان صنایع مختلف این شهرستان، نقش مهمی در ایمنی و سلامت آنها دارد.

وی، ضمن بیان علائم آسم، دسته بندی آن و تفاوت آسم شغلی و پایه گفت: با توجه به شیوع فراوان بیماری آسم و عوامل خطر مرتبط با آن، آموزش به گروههای هدف و افزایش آگاهی آنها بخصوص کارکنان مشاغل سخت و زیان آور، از میزان ابتلا این بیماری کم و به تشخیص زود هنگام آن کمک می کند.

به گزارش ایرنا، شعار روزهای هفته سلامت امسال که از ۱۷تا ۲۳ اردیبهشت ماه با شعار «سلامت ما، سلامت سیاره ما» برگزارمی شود، به شرح زیر است.

شنبه ۱۷ اردیبهشت؛ نقش مردم، مسئولین، سمن‌ها در تحقق عدالت و تعالی نظام سلامت
یکشنبه ۱۸ اردیبهشت؛ نقش مردم، مسئولین، سمن‌ها در دستیابی به انرژی پاک
دوشنبه ۱۹ اردیبهشت؛ نقش مردم، مسئولین، سمن‌ها در مدیریت حوادث و بلایا
سه شنبه ۲۰ اردیبهشت؛ نقش مردم، مسئولین، سمن‌ها در ارتقای سلامت خانواده و جوانی جمعیت
چهارشنبه ۲۱ اردیبهشت؛ نقش مردم، مسئولین، سمن‌ها در تولید پاک و مدیریت پسماندها
پنجشنبه ۲۲ اردیبهشت؛ نقش مردم، مسئولین، سمن‌ها در تغذیه سالم از مزرعه تا سفره
جمعه ۲۳ اردیبهشت؛ نقش مردم، مسئولین، سمن‌ها در کاهش / کنترل مصرف دخانیات

برچسب‌ها شهرستان ری روز جهانی بهداشت بهداشت و سلامت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شهرستان ری روز جهانی بهداشت بهداشت و سلامت شهرستان ری روز جهانی بهداشت بهداشت و سلامت بهداشت حرفه ای شبکه بهداشت بهداشت روان شهرستان ری هفته سلامت سمن ها نقش مردم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۶۰۷۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات ایمن‌سازی با قطره فلج اطفال در مناطق پرخطر اجرا شد

به گزارش خبرگزاری مهر، سیمین دخت بیات رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: در مرحله اول این عملیات ضمن مراجعه به ۲۷ هزار و ۲۹۸ خانوار، تعداد ۳۷ هزار و ۶۹۲ کودک زیر پنج سال واکسینه شدند.

وی افزود: نوبت اول اجرای این طرح از دوم تا چهارم اردیبهشت به شکل مراجعه خانه به خانه منازل و جستجوی کودکان زیر ۵ سال در مناطق پرخطر اجرا شد.

بیات، هدف این برنامه را توقف گردش ویروس فلج اطفال در مناطق پرخطر (نقاط کانونی و وارده) عنوان کرد و گفت: با توجه به انتقال ویروس وحشی فلج اطفال در دو قاره آسیا و آفریقا و بومی بودن بیماری در کشورهای همسایه شرقی ایران (افغانستان و پاکستان) عملیات ایمن‌سازی تکمیلی سالانه، برای حفظ موقعیت عاری از ویروس فلج اطفال در کشورمان الزامی است.

به گفته وی، این مرحله به عنوان مرحله نهایی قبل از ریشه کنی جهانی ویروس اطفال محسوب می‌شود.

بیات یادآور شد: گروه هدف این طرح، کودکان ۵ سال (صفر تا ۵۹) ماهه بودند که بدون توجه به سابقه ایمن‌سازی قبلی دو قطره واکسن خوراکی فلج اطفال دریافت کردند.

به گفته وی، تمامی کودکان زیر پنج سال که در محل‌های تجمع مهاجران خارجی سکونت داشتند، کودکان ساکن مناطقی با احتمال پوشش واکسیناسیون کمتر از ۹۵ درصد، کودکان ساکن مناطق تحت پوشش تیم‌های سیار و کودکان اتباع ساکن در مناطق تابعه دانشگاه تحت پوشش این طرح قرار گرفتند.

رئیس گروه مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خاطرنشان کرد: مرحله دوم طرح از ۳۰ اردیبهشت تا یکم خرداد ۱۴۰۳ اجرا خواهد شد.

کد خبر 6096509 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • ایمن‌سازی کودکان زیر ۵ سال با قطره فلج اطفال اجرا شد
  • عملیات ایمن‌سازی با قطره فلج اطفال در مناطق پرخطر اجرا شد
  • تشکیل کمپین آموزشی و مراقبتی‌های بهداشتی سالمندان در آبادان
  • کیفیت بخشی به مقوله آموزش از اولویت‌های وزارت آموزش و پرورش
  • برگزاری کارگاه آموزشی داستان نویسی برای کودکان در رشت
  • بازگرداندن ۳۰۰۰ کودک گلستانی بازمانده از تحصیل به مدارس
  • اجرای پویش سلامت دهان و دندان در تربت حیدریه
  • پیش‌بینی ۴۳۰شعبه اخذ رأی برای برگزاری انتخابات در خرم‌آباد و چگنی
  • زمان برگزاری آزمون استخدامی مربی پرورشی، مراقب سلامت و مشاور مدارس
  • ارائه خدمات درمانی رایگان برای کودکان زیر هفت سال