Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس اداره مشاوره و سلامت روان وزارت بهداشت ضمن اشاره به هفته سلامت روان در کشور و تاکید بر نابرابری ارایه خدمات بهداشت روان در جهان، گفت: به دنبال شیوع پاندمی کرونا در جهان و کشورمان ایران، اهمیت دسترسی به خدمات بهداشت روان بیش از پیش نمایان شد. بر همین اساس در این مدت ادارات مشاوره و سلامت روان در سطح دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور آمادگی خود را ارتقاء داده‌اند تا با حضور دوباره دانشجویان در فضای دانشگاهی خدمات خود را به بهترین نحو ارایه دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، دکتر فرهاد طارمیان رییس اداره مشاوره و سلامت روان وزارت بهداشت، در خصوص آغاز هفته سلامت روان در کشور بیان داشت: با توجه به قرار داشتن در هفته سلامت روان از خدمات همه همکاران در سطح دانشگاه‌های علوم پزشکی که در ادارات مشاوره و سلامت روان در حال فعالیت در حوزه‌های اطلاع رسانی، آموزش، برگزاری وبینار و ... هستند، تشکر می‌کنم.

وی به اهمیت سلامت روان در هر کشور و جامعه‌ای اشاره کرد و ابراز داشت:  ۱۰ اکتبر در هر سال از سوی "سازمان جهانی بهداشت" و "فدراسیون جهانی سلامت روان" به عنوان روز سلامت روان معرفی شده است که در ایران نیز به دلیل اهمیت این موضوع یک هفته به حوزه سلامت روان اختصاص داده شده است که ۱۸ تا ۲۴ مهرماه را شامل می‌شود.

طارمیان به ناعادلانه بودن دسترسی به خدمات سلامت روان در سطح جهان اشاره کرد و گفت: تحقیقات و گزارشات سازمان جهانی بهداشت نشان می‌دهد بین ۷۵ تا ۹۰ درصد افرادی که نیازمند به خدمات بهداشت روان در جهان هستند به این خدمات در کشورهای ضعیف و متوسط به لحاظ درآمد اقتصادی، دسترسی ندارند و این در حالی است که حتی در کشورهای مرفه هم به لحاظ اقتصادی وضعیت بهتر از این نیست.

این مقام مسؤول به دو شعار اختصاص داده شده به روز سلامت روان در جهان اشاره کرد و ابراز داشت: امسال دو شعار به این روز و هفته اختصاص داده شده است که هر دو دارای یک معنای مشترک هستند، "سلامت روان در جهان نابرابر" و "مراقبت‌های سلامت روان برای همه بیایید آن را محقق کنید" دو شعاری هستند که این مفهوم مشترک را می‌رساند که مردم جهان آن‌گونه که باید به خدمات بهداشت روان دسترسی ندارند و عدالت در دسترسی به این خدمات برای همه در جهان محقق نشده است.

 رییس اداره مشاوره و سلامت روان اضافه کرد: این دو شعار به دلیل نگرانی‌های عمده‌ای است که وجود دارد و اکنون بیماری کرونا بر افزایش آن دامن زده است. پاندمی کرونا در حدود دو سال گذشته موجب شده است گروه‌های مختلف جمعیتی به طرق مختلف آسیب‌های جدی روانشناختی و ضعف‌های روانی را متحمل شوند که در این میان کادر بهداشتی و درمانی، دانشجویان و دانش‌آموزان فشار بیشتری را متحمل شده‌اند.

به گزارش مفدا، وی با تاکید بر این‌که نگرانی روبه رو شدن با موج جدیدی از مسائل و مشکلات روانشناختی با فرونشانی کرونا، وجود دارد، تصریح کرد: بر این اساس در ادارات مشاوره و سلامت روان در سطح دانشگاه‌های علوم پزشکی، به کارشناسان خود آموزش‌های لازم را ارایه داده‌ایم تا با بازگشت دانشجویان به فضای دانشگاهی، حوزه سلامت روان مورد توجه خاص قرار بگیرد؛ پیش بینی می‌کنیم حجم کار ادارات در این دوران با وجود مشاوره‌های آنلاینی که در این دوران برقرار بوده است، افزایش قابل توجهی پیدا کند.

طارمیان در پایان بر دسترسی به خدمات تخصصی سلامت روان برای همه مردم جامعه و دانشجویان تاکید کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سلامت روان دانشجویان علوم پزشکی ادارات مشاوره و سلامت روان خدمات بهداشت روان سلامت روان روان در جهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۷۷۶۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام آمادگی وزارت بهداشت برای همکاری در تقویت زیرساخت‌ های نظام سلامت در قاره آفریقا

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی وزارت بهداشت از اعلام آمادگی وزارت بهداشت ایران برای همکاری در زمینه تقویت زیرساخت‌ های نظام سلامت در قاره آفریقا خبر داد.

به گزارش ایسنا به نقل از وبدا، دکتر احمد نجاتیان در نشست تخصصی سلامت اجلاس ایران-آفریقا با اشاره به توانمندی‌های جمهوری اسلامی ایران در توسعه زیرساخت‌های نظام سلامت ازجمله ایجاد ۱۶ هزار تخت بیمارستانی و توسعه مراکز بهداشتی و درمانی، شرکت‌های بیمارستان سازی و انجمن تخصصی مربوطه را یکی از ظرفیت‌های اساسی کشور برای صدور خدمات فنی و مهندسی در قالب ساخت بیمارستان‌ها و مراکز بهداشتی دانست.

وی در ادامه تاب‌آوری را از مؤلفه‌های اصلی نظام سلامت ایران عنوان کرد و گفت: وزارت بهداشت جمهوری اسلامی ایران با ۶۰۰ هزار نیرو در شرایط و بحران‌های مختلف وظیفه تأمین، حفظ و ارتقای سلامت را به‌خوبی انجام داده است.

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی وزارت بهداشت، از برگزاری ۳۰ میلیون نفر ساعت دوره آموزشی ضمن خدمت در وزارت بهداشت خبر داد و تصریح کرد: ظرفیت‌های آموزشی ایران در حوزه سلامت توسط وزارت بهداشت و موسسه عالی توسعه و تربیت مدیران نظام سلامت (معتمد) قابل‌گسترش در قاره آفریقا است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • استقرار ۱۴۵ خانه بهداشت کارگری در واحدهای تولیدی استان زنجان‌
  • ارائه بیش از ۱۰ هزار و ۷۰۰ نفر خدمت رایگان در حوزه سلامت
  • بیش از ۸۴ هزار تماس با مشاوره تلفنی بهزیستی مرکزی برقرار شد
  • ارائه ۴۱۰ هزار ساعت خدمت مشاوره‌ای رایگان به مردم
  • آمادگی وزارت بهداشت برای تقویت زیرساخت‌ های نظام سلامت آفریقا
  • آمادگی وزارت بهداشت برای تقویت نظام سلامت در قاره آفریقا
  • اعلام آمادگی وزارت بهداشت برای همکاری در تقویت زیرساخت‌ های نظام سلامت در قاره آفریقا
  • ارائه خدمات درمانی رایگان برای کودکان زیر هفت سال
  • مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه تهران برتر کشور شد
  • مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه تهران «برتر کشوری» شد