Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر کل امور تربیتی، مشاوره و مراقبت در برابر آسیب‌های اجتماعی آموزش و پرورش، گفت: ارتقای توانمندی‌های روانی- اجتماعی و فضیلت‌های منشی و روان‌شناختی دانش آموزان برای کسب تاب آوری و مواجهه موثر در مواجهه با مخاطرات بهداشت روان به ویژه در زیست بوم کرونا نیز از جمله اهداف ما محسوب می‌شود. مسعود شکوهی مدیر کل امور تربیتی، مشاوره و مراقبت در برابر آسیب‌های اجتماعی آموزش و پرورش در گفت‌وگو با میزان در مورد فعالیت‌های اداره کل امور تربیتی، مشاوره و مراقبت در برابر آسیب‌های اجتماعی به اجرای ارایه خدمات سریع و به موقع مشاوره ای و روان شناختی از طریق خط ملی نماد (هات لاین) خط تلفنی ۱۵۷۰ در تمامی استان‌ها اشاره کرد و گفت: از جمله اهداف ما در خط تلفنی ۱۵۷۰ تسهیل در دسترسی سریع و به موقع دانش‌آموزان، کارکنان و اولیاء به خدمات خدمات راهنمایی، مشاوره‌ای، تخصصی روان شناختی و مددکاری اجتماعی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: واکنش سریع در فوریت‌های روانی- اجتماعی دانش آموزان و شبکه سازی ظرفیت‌های مشاوره‌ای، درمانی و مددکاری اجتماعی در آموزش و پرورش و همچنین کیفیت بخشی به خدمات با بهره‌گیری از متخصصان آموزش دیده برای پیشگیری، کنترل و کاهش آسیب‌های روانی – اجتماعی دانش‌آموزان در این برنامه مورد توجه است.


وی در مورد گروه‌های هدف نیازمند خدمات راهنمایی، مشاوره و مددکاری اجتماعی مشتمل گفت:تمامی دانش‌آموزان، کارکنان و اولیاء دانش‌آموزان ا زجمله گروه‌های هدف ما می‌باشند.
شکوهی در موردخدمات پیش‌بینی شده در این طرح گفت: از جمله برنامه های این طرح ارائه خدمات تلفنی مشاوره‌ای (تحصیلی، سازگاری، مسیرزندگی و ...)، هماهنگی و مداخله بهنگام در فوریت‌های روانی- اجتماعی، ارائه خدمات مددکاری اجتماعی به خانواده‌ها و پاسخگویی به سوالات ایشان می‌باشد.

وی ادامه داد: دریافت گزارش فوریتی تلفنی درموارد خودکشی، خشونت و کودک آزاری، سوء استفاده‌های جنسی، فرار، بدسرپرستی، فقرشدید، بی سرپرستی، بی سرپناهی، بزهکاری و مصرف مواد و ایجاد تمهیداتی برای کمک به این افراد نیز از ازجمله فعالیت‌ها در این نوع خدمت محسوب می‌شود.


شکوهی در مورد برنامه های هفته بهداشت روان گفت :در آموزش و پرورش هفته بهداشت روان با شعار «سلامت روان و فرصت برابر و عادلانه برای دریافت خدمات ارتقایی، پیشگیرانه و مشاوره ای»  به صورت برنامه هایی روز شمار و نیز اهم اقدامات حوزه سلامت روان برای اجرای کشوری مورد ابلاغ قرار می گیرد.
وی در مورد تاریخ برگزاری این رویداد گفت:هر ساله هفته بهداشت و روان در تاریخ ۱۸ تا ۲۴ مهر ماه برگزار می‌شود.
شکوهی در مورد هدف از برگزاری این رویداد گفت: از جمله اهداف ما ترویج و فرهنگ سازی درباره مهارت‌های بهداشت روان در سطح مدارس کشور، همچنین آگاه سازی دانش آموزان، والدین و کارکنان مدارس در مورد عوامل تهدید کننده و محافظت کننده بهداشت روان، ظرفیت سازی برای ارتقاء کمی و کیفی خدمات پیشگیرانه، مشاوره‌ای و روان شناختی در این حوزه است.
وی در مورد اولویت‌های اهداف این طرح در پاندمی کرونا نیز گفت اضافه کرد: ارتقای توانمندی‌های روانی- اجتماعی و فضیلت‌های منشی و روان‌شناختی دانش آموزان برای کسب تاب آوری و مواجهه موثر در مواجهه با مخاطرات بهداشت روان به ویژه در زیست بوم کرونا نیز از جمله اهداف ما محسوب می‌شود.

وی همچنین گفت: با توجه به بحران کرونا و تاکید بر آموزش غیر حضوری، لازم است در سال تحصیلی جاری ظرفیت سازی جهت ارتقای بهزیستی روان شناختی و سواد سلامت روان دانش آموزان، والدین و کارکنان مدارس نیز مورد توجه قرار گیرد. امسال نیز با تأکید و توجه افزون‌تری  انجام خواهد گرفت.

شکوهی د رپایان محور‌ها و عناوین روز‌های هفته را در هفته بهداشت روانی بدین شرح عنوان کرد:  

روز

تاریخ

عناوین روزهای هفته

یكشنبه

۱۴۰۰/۷/۱۸

نقش روسای مراكز مشاوره و هسته­ ها در توسعه و تعمیق دسترسی عادلانه به خدمات سلامت روان؛

دوشنبه

۱۴۰۰/۷/۱۹

نقش پاندمی كرونا در ایجاد نابرابری و تهدید سلامت روانی – اجتماعی افراد جامعه به ویژه دانش آموزان و راهكارهای ارتقاء بهداشت روان در زیست بوم جدید

سه شنبه

۱۴۰۰/۷/۲۰

نقش مداخلات مختصر مشاوران و معلمان در كلاس درس برای ارتقاء ‌بهداشت روان دانش­ آموزان

چهارشنبه

۱۴۰۰/۷/۲۱

نقش مدارس در ارتقاء سطح نشاط روانی از طریق ایجاد جو مناسب و تاب­آورانه برای دانش­آموزان، رابطه انسانی- اخلاقی و منصفانه با دانش­آموزان،‌ جلوگیری از انگ زدن به دانش آموزان ؛

پنج شنبه

۱۴۰۰/۷/۲۲

نقش تعیین كننده­های اجتماعی سلامت روان و خدمات مددكاری اجتماعی در فراهم ساختن امكان دسترسی عادلانه و برابر به خدمات سلامت روان و  افراد جامعه به ویژه دانش آموزان؛

جمعه

۱۴۰۰/۷/۲۳

ارتقاء سطح سواد سلامت روان در بین دانش آموزان، ‌والدین و كاركنان مدارس و لزوم توجه به ابعاد دینی و معنوی سلامت روان آنان؛

شنبه

۱۴۰۰/۷/۲۴

نقش مشاوران، مربیان، مددكاران اجتماعی، معلمان و همه كاركنان مدرسه در توانمندسازی روانی– اجتماعی و ارتقاء ‌بهداشت روان خود و دانش‌آموزان به خصوص دانش‌آموزان با نیازهای ویژه ؛

    بیشتر بخوانید: کرونا بیش از ۳ هزار دانش آموز را به خانواده تحت پوشش کمیته امداد اضافه کرد انتهای پیام/ برچسب ها: هفته بهداشت روان آسیب های اجتماعی مسعود شکوهی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: هفته بهداشت روان آسیب های اجتماعی هفته بهداشت روان آسیب های اجتماعی جمله اهداف ما مددکاری اجتماعی روان شناختی آموزش و پرورش دانش آموزان سلامت روان مشاوره ای ۱۴۰۰ ۷

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۶۷۶۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به آموزش‌وپرورش بردسکن

به گزارش قدس خراسان، علی‌اکبر چراغیان ظهر امروز در جمع نمازگزاران جمعه بردسکن ضمن گرامیداشت هفته بزرگداشت مقام معلم و یاد و خاطره شهید مرتضی مطهری از برگزاری بیش از ۴۰ عنوان برنامه در طول این هفته خبر داد و اظهار کرد: خوشبختانه آموزش و پرورش بردسکن در حوزه پرورشی از جمله اقامه نماز در مدارس یکی از شهرستان‌های برتر در استان انتخاب شده است و طرح سه‌شنبه‌های معنوی هر هفته با حضور امام جمعه و تعدادی از رؤسای ادارات در یکی از مدارس برگزار می‌شود. 

مدیر آموزش و پرورش بردسکن از راه‌اندازی مهدالرضا(ع) برای آموزش قرآن در رده سنی زیر ۶ سال خبر داد و افزود: در همین راستا نیز توانسته‌ایم بیش از ۶۰ مربی قرآن در شهرستان تربیت کنیم.

وی به طرح قاضی در مدارس اشاره و بیان کرد: با اجرای این طرح که با مشارکت دادگستری و مشاوران اجرا می‌شود باعث کاهش بسیاری از آسیب‌های اجتماعی در بین دانش‌آموزان و والدین شده است.

چراغیان وضعیت آموزشی دانش‌آموزان را مطلوب ارزیابی کرد و افزود: خوشبختانه ۱۵ درصد قبولی دانش‌آموزان در مقاطع مختلف تحصیلی نسبت به سال تحصیلی گذشته افزایش پیدا کرده که از این لحاظ آموزش و پرورش بردسکن جزو 10 نواحی آموزش و پرورش در سطح استان است. 

مدیر آموزش و پرورش بردسکن به کسب رتبه‌های دیگر آموزش و پرورش در المپیادها، آزمون پایش و پایا در سطح استان و کشور خبر داد و گفت: متأسفانه برخی افراد آموزش و پرورش را خواسته و ناخواسته در بستر فضای مجازی مورد انتقاد قرار می‌دهند که نیاز است اگر ضعف و یا کم و کاستی وجود دارد موارد را به صورت حضوری مطرح تا نیروهای ستادی حوزه آموزش و پرورش نسبت به رفع مشکلات اقدام کنند. 

وی همچنین با توجه به برگزاری امتحانات نهایی دانش‌آموزان از خانواده‌ها خواست فرزندان خود را بیشتر مورد کنترل قرار دهند و به آنها اجازه ندهند با موتورسیکلت در مدارس حضور پیدا کنند.

چراغیان اظهار کرد: متأسفانه طی سال گذشته و در یک ماه اخیر چهار نفر از دانش‌آموزان بر اثر قوع تصادف جان خود را از دست داده‌اند و خانواده‌ها را داغدار کرده‌اند.

خبرنگار: علی نوری

دیگر خبرها

  • جای خالی معلمان ماهر مجازی
  • نقش مهم معلمان در ساختن آینده جامعه
  • کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به آموزش‌وپرورش بردسکن
  • یک درصد آسیب های اجتماعی رفتارهای «پرخطر» هستند/ غربالگری بیش از ۶.۵ میلیون دانش‌آموز
  • معرفی برترین ها در سیزدهمین جشنواره نوجوان سالم
  • یک درصد آسیب‌های اجتماعی رفتار‌های «پرخطر» هستند/ غربالگری بیش از ۶.۵ میلیون دانش‌آموز
  • هشدار درباره افت درسی و ترک تحصیل دانش‌آموزان
  • یک درصد آسیبهای اجتماعی رفتارهای «پرخطر» هستند/ غربالگری بیش از ۶.۵ میلیون دانش‌آموز
  • بیش از ۸۴ هزار تماس با مشاوره تلفنی بهزیستی مرکزی برقرار شد
  • مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه تهران «برتر کشوری» شد