Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس سازمان بهزیستی کشور پیامی را به مناسبت هفته بهداشت روان صادر کرد.

خبرگزاری میزان- وحید قبادی دانا به مناسبت هفته بهداشت روان (۱۸ الی ۲۴ مهر ماه) پیامی را صادر کرده است که متن پیام رییس سازمان بهزیستی کشور به شرح زیر است:

بیشتر بخوانید: ارائه خدمات روانشناسی کرونایی به خانواده‌های تحت حمایت کمیته امداد

هوالشافـی

"سلامت روان برای همه: سرمایه گذاری بیشتر، دسترسی بیشتر، برای همه، همه جا"

حمد و سپاس خداوند حکیم را سزاست که موهبت سلامت، این بزرگترین نعمت خویش را به انسان ارزانی فرمود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در جوامع امروزی سلامت روان افراد، بعنوان ارزشمندترین سرمایه انسانی و اجتماعی هر کشور یکی از پشتوانه‏های ملی و از اهم شاخص‏های توسعه یافتگی پذیرفته شده و انسان سالم، محور توسعه پایدار تلقی می‏ گردد. سلامت روان انسان موضوعی سیستماتیک و فرابخشی بوده و مستلزم همکاری، همیاری و هم‏افزایی مجدانه و مسئولانه، مشارکت اجتماعی و مسئولیت ‏پذیری عمومی و گسترده آحاد جامعه، نهاد‌ها و دستگاه‏ها بوده و شامل تامین رفاه و بهزیستی در ابعاد جسمانی، روانی و اجتماعی می ‏باشد. توجه به بعد اجتماعی و روانی سلامت نقش مهمی در پیشگیری از آسیب‏های اجتماعی، شادابی و نشاط اجتماعی، افزایش سرمایه اجتماعی، تقویت مؤلفه‏‌های مسئولیت ‏های اجتماعی و ایجاد بستر لازم برای رشد و کمال انسان و جامعه سالم ایفا می‏ نماید.

شعار سازمان جهانی بهداشت، موید لزوم توجه هر چه بیشتر به مفهوم سلامت اجتماعی در قالب تقویت و ترویج عدالت و برابری فرصت‏های دسترسی به خدمات سلامت روان می‏ باشد که هماهنگی و همراهی همه سیستم ‏های فعال در توسعه جامع سلامت را به خصوص درشرایط بحران ناشی از بیماری کووید ۱۹ می ‏طلبد.

سازمان بهزیستی بعنوان متولی اصلی سلامت اجتماعی در کشور با تاکید بر رویکرد پیشگیری، تدوین شاخص‏های سلامت روانی – اجتماعی، شناخت روند تغییرات عوامل خطر و محافظ سلامت روانی اجتماعی، مداخلات کارآمد مشاوره‏ای و روانشناختی، حمایت‏های روانی اجتماعی مبتنی بر جامعه پس از حوادث و بلایا (طرح محب) و ... بویژه در شرایط فعلی و بحران ناشی از پاندمی کرونا ویروس، سهم موثر و عمده‏ای در تعدیل فضای روانی و اجتماعی کشور، تثبیت و تقویت شاخص‏های سلامت روانی اجتماعی و فراگیری و ارتقاء دسترسی به خدمات سلامت ایفا نموده است و در این راستا از ظرفیت‏های قانونی، گفتمان‏های خیرجمعی و مشارکت سازمان یافته تشکل‏های مردمی، تقویت پارادایم‏های مسئولیت اجتماعی و سازمان‏های غیردولتی اجتماعی بعنوان بازوان توانمند و همکاران صدیق سازمان در سیاستگزاری، راهبری و پیاده‏سازی برنامه‏های روانی، اجتماعی برخوردار بوده است.

در پایان ضمن تشکر قلبی از اقدامات ایثارگرانه و بی‏نظیر تمامی مدافعان سلامت بویژه پزشکان، پرستاران و عوامل سخت‏کوش نظام سلامت کشور و تبریک روز جهانی بهداشت روان (دهم اکتبر مصادف با ۱۹ مهر ماه) و هفته بهداشت روان (۱۸ الی ۲۴ مهر ماه) به تمامی روانشناسان و مشاوران متعهد در سراسر کشور بویژه همکاران روانشناس و مشاور در سازمان بهزیستی (ستاد و استان‏ها) و واحد‌های تابعه و ابراز قدردانی از اهتمام دلسوزانه این عزیزان در جهت کاهش رنج و آلام آحاد جامعه، امیدوارم به لطف خداوند رحمان و با تداوم و استقرار اینگونه تلاش‏ها شاهد تثبیت، رشد و بالندگی شاخص‏های سلامت روانی، اجتماعی در سطح کشور باشیم.

وحید قبادی دانا

معاون وزیر و رییس سازمان بهزیستی کشور

انتهای پیام/

برچسب ها: سازمان بهزیستی کشور هفته بهداشت روان

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: سازمان بهزیستی کشور هفته بهداشت روان رییس سازمان بهزیستی کشور هفته بهداشت روان سلامت روانی سلامت روان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۹۲۳۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(ویدیو) مرور اخبار ناگوار با سلامت روان ما چه می‌کند؟

آیا اخبار ناگوار را برای حفظ سلامت روان مان نباید دنبال کنیم؟ بهتر است در انکار به سر ببریم؟ بنظرتان این توصیه‌ها درست است؟ آنهم با توجه به اینکه هر کدام از ما شیوه خودمان را برای به آرامش رسیدن و مواجهه با شرایط سخت داریم.

به گزارش خبرآنلاین، امیر حسین جلالی ندوشن، روانپزشک و استادیار دانشگاه علوم پزشکی ایران در این باره با تاکید بر اینکه بهتر است از پی گیری کردن اخبار نا معنبر بپرهیزید، می‌افزاید: آنچه ما را آزار می‌دهد و دچار تنش می‌کند، دریافت اطلاعات از کانال‌های مختلف خبری است.

فقط یک یا دو کانال معتبر خبری را دنبال کنید. ما خیلی وقت‌ها در زمان‌های سخت از خودمان غافل می‌شویم؛ داشتن خواب کافی، روتین روزانه، تحرک بدنی و داشتن رژیم غذایی سالم به بهبود شرایط روحی مان کمک می‌کند. بعلاوه بهتر است از انزوا پرهیز کنیم و با تکیه بر استقاده از ظرفیت‌های اجتماعی و انسانی با هدف اینکه همدرد هم باشیم، التیام بیشتری را فراهم می‌کند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • همکاری ۲۰۰داوطلب هلال احمر زنجان در نذر سلامت
  • همکاری ۲۰۰داوطلب هلال زنجان در نذر سلامت با قرارگاه جهادی الکفیل
  • (ویدیو) مرور اخبار ناگوار با سلامت روان ما چه می‌کند؟
  • ببینید | مرور اخبار ناگوار با سلامت روان ما چه می‌کند؟
  • پیام رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد به مناسبت روز جهانی ماما
  • بهره‌مندی ۷۰۰ زنجانی از نذر سلامت هلال‌احمر
  • بیش از ۸۴ هزار تماس با مشاوره تلفنی بهزیستی مرکزی برقرار شد
  • رییس صداوسیما: سریال حشاشین بر اساس تحریف تاریخ اتفاق افتاده؛ ساترا برای پخشش تذکر داد و سکوها هم در همین راستا اقدام کردند/ نمره صداوسیما در حوزه کار روی مساله عفاف و حجاب خیلی بالا نیست
  • برقراری بیش از ۴۶ هزار تماس با اورژانس اجتماعی البرز
  • اجرای ۲۰۰عنوان برنامه به مناسبت هفته بسیج سازندگی درگیلان